Двама души загинаха в неделя, когато лек самолет се блъсна в кола, докато

...
Двама души загинаха в неделя, когато лек самолет се блъсна в кола, докато
Коментари Харесай

Лек самолет се блъсна в кола в Белгия, двама загинаха

Двама души починаха в неделя, когато лек аероплан се блъсна в кола, докато се опитваше да кацне при мощен вятър на летище в източна Белгия, заяви полицията.

Кацането бе несполучливо и самолетът се е сблъскал с кола, паркирана на пътя покрай летището в Спа, причинявайки и двете транспортни средства да избухнат в пламъци, сподели началникът на локалната полиция Жан-Мишел Льожен пред Агенция Франс Прес.

„ За страдание, имаме двама мъртви в самолета “, сподели Льожен пред Агенция Франс Прес. " Изглежда, че е било несполучливо кацане ".

Пилотът е бил немец, проверява се националността на пасажера, каза служителят. Според известия в медиите водачът на транспортното средство е излязъл да изпуши цигара, което е избавило живота му.

Кадри в белгийските медии демонстрират гъст черен пушек, издигащ се покрай пистата и изгорялата маса на колата, до момента в който колите на незабавна помощ са блокирали пътищата. Служители по запазване на околната среда също са на място, с цел да подсигуряват, че няма замърсяване на фамозната изворна вода, бутилирана в Спа.
 
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР